Je bent altijd welkom bij GH Trainingsbureau

Op een positieve manier je kinderen ondersteunen bij hun ontdekkingsreis naar het ontdekken welke talenten zij bezitten.

Het ouderschap is leuk, maar soms ook moeilijk en uitdagend. Elke ouder heeft wel eens behoefte aan steun of adviezen die het opvoeden makkelijker maken. Als u als ouder of verzorger het vermoeden heeft dat uw kind vastloopt en hulp nodig heeft, is het aan u om stappen te ondernemen. U kunt altijd een vrijblijvend gesprek met ons aanvragen om samen te onderzoeken of de hulp vanuit GH Trainingsbureau passend is in uw situatie. 

Welke stappen moet ik ondernemen? 

Als GH Trainingsbureau de hulp kan bieden die u nodig acht, is de volgende stap om contact op te nemen. Het is van belang om met uw kind het gesprek aan te gaan en transparant te zijn in welke stappen jullie al hebben onderzocht. Tijdens een eerste gesprek maken we kennis met elkaar en uw kind/jongere. We bespreken hierin wat de hulpvraag is en/of wat de problemen zijn. Aan het eind van de intake komen we samen tot een voorstel plan van aanpak. Indien gewenst, kan onze regiebehandelaar aansluiten bij dit gesprek. 

Op het moment dat het traject opstart is het van belang dat u op de hoogte blijft van de progressie. Ook uw aandeel hierin is cruciaal, want steun vanuit het thuisfront maakt de kans van slagen voor uw kind groter. De ontwikkelingen worden besproken, maar ook stimuleren wij jullie om jullie voortgang met elkaar onderling te bespreken.

De duur van onze trajecten is verschillend, dit is omdat we op maat werken en dit afhankelijk is van de hulpvraag en de aanpak. We nemen zoveel tijd als nodig is om de gestelde doelen te behalen. Ook na het afronden van een traject is er ruimte voor contact wanneer gewenst. 

Wilt u meer weten over onze aanpak en trainingen? Neem dan contact met ons op, wij vertellen u graag meer. Dit kan via onze contactpagina.

Training speciaal voor ouders

Training voor de kids