Je bent altijd welkom bij GH Trainingsbureau

Op een positieve manier leer je meer over jezelf te ontdekken en welke talenten je al bezit.

Soms zit je niet lekker in je vel en ervaar je dat niemand je begrijpt. Het kan zijn dat het niet lekker loopt op school, stage of thuis. Je kunt er met niemand over praten of vertrouwt je verhaal niet snel aan iemand toe.

Het is niet eenvoudig om hulp te vragen, maar diep van binnen weet je dat het wel goed is om deze hulp te vragen. Je bent altijd welkom bij GH Trainingsbureau. Samen kunnen wij kijken waarmee je het beste geholpen bent. Op een positieve manier leer je meer over jezelf te ontdekken en welke talenten je al bezit.

Samen kijken wij wat je verder helpt waardoor je een beter beeld krijgt waar je naartoe wilt en hoe je dit pad kunt bewandelen. In deze reis ondersteunen wij je graag bij het realiseren van je persoonlijke doelen.

GH Trainingsbureau organiseert groepstrainingen voor jongeren, ouders en professionals en scholen. Wij zijn in staat om maatwerk te leveren en onze trainingen ook binnen het onderwijs te organiseren. GH Trainingsbureau kan worden ingehuurd op verschillende niveaus. Wij geven graag advies op beleidsniveau maar kunnen ook out of the box meedenken over onderwijsprojecten. Onze focus ligt op praktijkgerichte oplossingen waar je mee verder kunt.

Je kunt altijd contact opnemen en vragen voorleggen of alvast hieronder een kijkje nemen in het trainingsaanbod.

Sollicitatie Training

In deze training leer je jezelf kennen en word je bewust van jouw talenten en vaardigheden. Je leert hoe je een CV en motivatiebrief moet schrijven en deze bijzonder te maken. Daarnaast leer je hoe je je op een gesprek kunt voorbereiden.