Je bent altijd welkom bij GH Trainingsbureau

We zijn nooit uitgeleerd en moeten ons blijven ontwikkelen om naadloos aan te sluiten bij de doelgroep.

GH Trainingsbureau is ervaren in het praktijkgericht opleiden van (aankomend) beroepsprofessionals. In onze jonge, vernieuwende organisatie ontwikkel je jezelf en leer jij het beste uit jezelf te halen. Vanuit onze ruime ervaring in het sociale domein, geven we je theoretische en praktijkgerichte kennis mee die je direct kunt toepassen in jouw werkveld. 

Door middel van kennisoverdracht binnen het jongerenwerk, kunnen we breder inzetten op een preventieve aanpak. Vanuit een stevig fundament, kun je uiteindelijk je eigen methodieken en werkwijzen vormgeven. We zijn nooit uitgeleerd en moeten ons blijven ontwikkelen om naadloos aan te sluiten bij de doelgroep. Samen kijken we naar onze pedagogische opdracht en hoe we hier invulling aan geven in de uitvoering en kijken we naar hoe je omgaat met de verwachting van ketenpartners. 

Meer weten?

Wil je meer weten over onze aanpak en trainingen? Neem dan contact met ons op, dit kan via onze contactpagina.

Onze trainingen voor basisscholen

Controle over je emoties

Deze training is ontworpen om kinderen en tieners te helpen beter om te gaan met hun emoties middels Agressieregulatietraining (ART). Aan de hand van de SIM driehoek worden diverse modules behandeld. SIM staat voor Sociale Vaardigheden, Impulscontrole en Moreel Redeneren.

Gedonder in de groep

In deze training ontdekken de leerlingen dat er verschillende rollen zijn in een groep en dat iedere rol bepaald gedrag met zich meebrengt. Ze worden zich bewust van de rol die zij zelf aannemen in conflictsituaties en welk effect dit heeft op de groep. We kijken hierbij ook naar de kwaliteiten en talenten waar de kinderen over beschikken en hoe zij deze op een positieve manier kunnen inzetten

Interesse in één van onze trainingen of zou je graag in een ander gebied van het jongerenwerk extra getraind willen worden?

of een WhatsApp