GH Trainingsbureau vindt het belangrijk om een steentje bij te dragen aan de positieve ontwikkeling en groei van onze jongeren. Wij vinden dat iedere jongere er toe doet en op zijn of haar manier mee moet kunnen doen in de samenleving.

Als Jeugdspecialist sluiten wij aan bij de interesse van de jongere

GH Trainingsbureau is een kleinschalige partij in jongerencoaching, outreachend jongerenwerk, re-integratie coaching en ambulante begeleiding in de omgeving Alkmaar, Bergen, Castricum, Dijk en Waard Heiloo en Uitgeest. Met onze coaching- en trainingsmethodes helpen wij kinderen, tieners en jongeren van 9 tot 27 jaar bij het vergroten van hun emotionele weerbaarheid, verantwoordelijkheidsgevoel en de maatschappelijke participatie. 

Onze persoonlijke, positieve benadering van coaching focust zich op iemands krachten en talenten, in plaats van op iemands beperkingen. Samen kijken wij waar kansen liggen om iemands persoonlijke doelen te behalen. Onze jeugdspecialisten weten goed bij de interesse en leefwereld van jongeren aan te sluiten, waardoor iedereen op een laagdrempelige, gelijkwaardige manier behandeld wordt. GH Trainingsbureau vindt het belangrijk om een steentje bij te dragen aan de positieve ontwikkeling en groei van onze jongeren. Wij vinden dat iedere jongere er toe doet en op zijn of haar manier mee moet kunnen doen in de samenleving.

GHTrainingsbureau is gecontracteerd voor jeugdzorg bij de volgende gemeenten

GHTrainingsbureau werkt samen met Stichting Blosse, Stichting Allente en Het samenwerkingsverband

GHTrainingsbureau wordt ingekocht door Jeugdzorg