Sinds kort werkt Fatma samen met GH Trainingsbureau. Als holistisch gezinscoach begeleidt Fatma jongeren en kinderen. Hierbij zoekt zij naar langetermijnoplossingen voor gezinnen. In dit interview maak je kennis met Fatma en ontdek je wat haar drijft om met jongeren te werken. 

Wie ben je?

Ik ben Fatma Tastan, 40 jaar, getrouwd en moeder van 3 kinderen. Ik woon met mijn gezin in Heerhugowaard. Ik kan mijzelf omschrijven als: enthousiast, vriendelijk, onderzoekend, betrouwbaar en warm.

Wat doe je in het dagelijks leven?

In mijn dagelijks leven werk ik vooral heerlijk met jongeren en gezinnen. Daarnaast breng ik gezellig tijd door met mijn gezin en familie.

Wat doe je binnen GH Trainingsbureau? Hoelang al?

Ik ben sinds kort van start bij GH Trainingsbureau als Holistisch Gezinscoach, met als aandachtspunt jongeren- en kindercoaching.

Wat vindt je het leukst/fijnst aan werken bij GH Trainingsbureau?

Wat ik fijn vind aan GH Trainingsbureau is dat het kleinschalig is, een overzichtelijk aanbod heeft en korte lijnen biedt voor direct contact met elkaar. Het bundelen van krachten en kwaliteiten versterkt onze deskundigheid en houdt elkaar scherp. Het fijne welkom en een warm ontvangst is dan ook de kers op de taart.

Wat drijft jou om met jongeren te werken?

Soms is het voldoende om een jongere een gesprek te bieden, zonder daar hoge verwachtingen aan te stellen. Het geven van aandacht en deze te verspreiden over tijd kan een jongere al helpen om tot rust te komen. Het bieden van deze fijne momenten, met inzichten geeft geruststelling. Als ik voor deze momenten van betekenis kan zijn geeft dat mij voldoening. Bij de jonge kinderen vind ik het prachtig om te zien hoe zij zich ontwikkelen in hun gedachten, gedrag en emoties.

Wat is je leukste werkdag tot nu toe? Waarom die dag?

Een leuke werkdag is als ik heb gezien dat ik kinderen, jongeren en gezinnen wegwijs heb gemaakt in hun vraagstuk. Als er kwartjes zijn gevallen, als er een intens gesprek is gevoerd en als er andere inzichten zijn gecreëerd. Zolang wij de lat laag houden, kunnen de jongeren sneller successen scoren en dat motiveert!

“Praten helpt!”

– Fatma

Wat is jouw wens of boodschap voor jongeren die je graag meegeeft?

Waar wil jij anders mee omgaan? Wat is je uitdaging? Zit het je soms tegen, lijkt alles op je af te komen en raak je overspoeld met verwachtingen en verplichtingen? Heb je weleens last van angsten op school, buiten of thuis? Benauwd, boos, druk, onrustig, moe of lusteloos. Ik help je even stil te staan en om weer rust in je gedachten en lijf te ervaren, zolang jij er over praat en er voor openstaat.. Praten helpt! Ik wens dat iedere jeugdige op ontdekkingstocht naar zichzelf zo goed mogelijk ondersteund, uitgedaagd en geactiveerd wordt.

Weten wat GH Trainingsbureau voor jou kan betekenen?

Neem contact op via ons contactformulier.