Trainingen voor Tieners

Controle over je emoties

Deze training is ontworpen om kinderen en tieners te helpen beter om te gaan met hun emoties middels Agressieregulatietraining (ART). Aan de hand van de SIM driehoek worden diverse modules behandeld. SIM staat voor Sociale Vaardigheden, Impulscontrole en Moreel Redeneren.

Vrienden maken. Hoe doe je dit?

In deze training kom je erachter wat de invloed van negatieve gedachten is op het contact met andere leeftijdsgenoten. Door een positiever zelfbeeld op te bouwen, leer je je onzekerheden de baas te worden en gaat het contact maken met anderen gemakkelijker.

Van Hier naar Daar

In deze training leren kinderen dat dromen belangrijk is en dat hun gevoelens en verlangens er mogen zijn. Ze krijgen vaardigheden aangeleerd om hun belemmerende gedachten om te zetten in helpende gedachten en zo hun dromen te verwezenlijken.

Straatcultuur en haar kracht

Als jongere vind je het fijn om onderdeel te zijn van een groep. Deze training biedt inzicht in het maken van de juiste keuzes en leert je om niet langer te bezwijken onder groepsdruk. Word bewust van je eigen kracht en durf ‘nee’ te zeggen.

Contact Informatie

Edisonweg 12 A, Alkmaar

Mobiel: 06 24 54 37 55

Ga naar de bovenkant